The page you've requested isn't currently available in English
De opgevraagde pagina is momenteel niet beschikbaar in het Nederlands
La page demandée n'est actuellement pas disponible en français
Die von Ihnen angeforderte Seite ist derzeit nicht verfügbar auf Deutsch

Make it count.

Ontmoet Buddy

Jouw slimme toiletassistent.

Buddy vergeet nooit te spoelen.

Zelfs na je kind of partner.

Automatisch gespoeld

Het toilet delen met huisgenoten? Dat is op z’n minst… uitdagend. Gelukkig schiet Buddy je te hulp wanneer de nood het hoogst is.

Voor jouw comfort

Blijf lekker in dromenland, terwijl Buddy je met het zachte nachtlampje de weg wijst.

Waterefficiënt

Buddy zorgt niet alleen voor het milieu, ook je portemonnee mag op zijn aandacht rekenen.

Henry van de Velde

Bekroond design

Altijd schoon

Rommelige kinderen, slordige partners, veel te doen en weinig tijd … Samenwonen met huisgenoten is soms een ware uitdaging. En dat laat soms zijn sporen na. Gelukkig is er nu een oplossing.

Automatisch gespoeld

Er is niets zo vervelend als ontdekken dat de persoon voor je vergat door te spoelen… Heb je nood aan een welverdiende break in het kleinste kamertje? Buddy zorgt ervoor dat het er altijd spik en span is. En was je druk in de weer, gehaast of afgeleid en vergat je zelf door te spoelen? No worries, Buddy wist discreet je sporen uit.

Aanraakvrije bediening

Minder aanraken, meer controle. Al wat je vanaf nu hoeft te doen? Lachen en zwaaien als royalty. That’s it. Buddy detecteert je gebaar en activeert een kleine of grote spoeling.

Overloopbeveiliging

Zeg definitief vaarwel tegen overstromende toiletten. Wanneer Buddy een verstopping detecteert en het toilet dreigt over te lopen, stopt Buddy automatisch met spoelen.

Met Buddy tast je nooit in het duister.

Ook 's nachts.

NightGuide

Je slaap is heilig. Maar wanneer de natuur roept, luister je maar best. Ook ’s nachts. Dankzij Buddy raak je nooit meer verblind door het felle badkamerlicht. Het zachte, indirecte licht van de NightGuide loodst je veilig naar je comfy troon. Blijf lekker in dromenland, terwijl je je boodschap doet.

Red de planeet.

En je portemonnee.

Smart Detect

De op een na grootste waterverbruiker in huis? Verrassing: het is niet je tienerdochter, maar je toilet. Geld door de afvoer jagen, dat doe jij niet meer. Met Smart Detect helpt Buddy je water te besparen.

Elke druppel telt

Wat je boodschap ook is, Buddy begrijpt ze. Dankzij de Smart Detect-technologie past Buddy het spoelniveau aan. Deze slimme toiletassistent weet dat jij om het milieu geeft, en helpt je vanaf nu net zo goed voor je portemonnee te zorgen.

Staand gebruik

Ga jij recht(staand) door zee? Buddy weet meteen wat voor vlees ie in de kuip heeft. Zodra je als man klaar bent met wateren, reinigt Buddy het toilet met een kleine hoeveelheid water. Het enige wat jij nog hoeft te doen? De toiletbril weer naar beneden doen. Je huisgenoten zijn je eeuwig dankbaar!

Zittend gebruik

Groot of klein? Buddy zit er niet mee. Zelfs wanneer je neerzit, is Buddy slim genoeg om te ontdekken wat je precies komt doen. 

 

Instellingen

Altijd op zak.

Download het nu!
Android
Vereist Android 5.0 of hoger
iOS

Requires iOS 12.0 or iPadOS 12.0 later.

Customer case

Stadsloft

Van groente- en fruithal tot warme thuis.

Ontdek het indrukwekkende renovatieproject van Nicolas en Chiara.

Laat je inspireren

Ontdek hoe Buddy werkt!

Met een Buddy hoef je je nergens zorgen over te maken: Buddy zorgt ervoor dat je toilet altijd netjes gespoeld is na gebruik. Toch hou jij altijd de touwtjes in handen. Ontdek hoe je alles uit je Buddy haalt.

Hoogtechnologisch.

In elk detail.

Buddy kopen
Technische info
Contacteer ons